Csapszűrő fém házzal

Ekcéma, allergia, száraz, gyorsan öregedő bőr?

Klórmentesítse otthoni csapvizét!

Ne törődjön bele, hogy a klóros, szennyezett víz tönkretegye a bőrét!

Amikor kezet vagy arcot mosunk, vagy mosogatunk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódhat.

Egy normál mosogatás, arc- kézmosás során annyi klór kerülhet a szervezetünkbe, mintha 1-2 deci klóros csapvizet meginnánk.

Sajnos, a magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A mosogatás, mosdás során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek károsak lehetnek az emberi szervezetre. A klór csökkentheti a kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

Egészségünk megóvása érdekében minden felhasználás előtt a vízből javasoljuk a klórt és a klórszármazékokat el kellene távolítani!

 

Milyen anyagokat távolít el a csapszűrő a vízből? 

  • A KDF formula: csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a vízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága!
  • A Kalciumszulfit réteg: megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat. A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére.

Karbantartás:

Karbantartást a csapszűrő szinte egyáltalán nem igényel, azonban – igénybevételtől függően – a betétet cserélni szükséges benne.

A laboratóriumi tesztek szerint 10 000 liter átfolyó víz mennyiség után csökkenni kezd a szűrő hatékonysága!

Tehát pl. napi 50 liter fogyasztás esetén egy fél év alatt érjük el a 10 000 litert. A csere szűrő ára bruttó 9000 Ft, amely 2 db szűrőt tartalmaz (20 000 liter átfolyó vízhez elegendő).

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Szállítási költség         Telefon: +3620 356 6490


 

 

Átvételi Pont - Raktár: 1147 Budapest Fűrész utca 98.

 


H-CS : 10-18H,    Péntek : 10-13H,    Szo : 10-13H,      V: Zárva

 


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!               Az ár tartalmazza a 27% ÁFA-t.

 

Üzletünk 2020. február 17-én (hétfő) technikai okok miatt Zárva tart!

 

  • Termék kód: 1115
  • Elérhetőség: 2 nap - 4 hét
  • 18.750 Ft
  • Nettó ár: 18.750 Ft