Adatvédelmi nyilatkozat

Webes adatvédelmi irányelvek

(Milyen adatokat gyűjtünk, és hogyan használjuk fel ezeket?)

Személyes adatok
Ezen a weboldalon megadhatja személyes adatait (például nevét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét). Az alábbiakban ezen információk megadásának módját, illetve az adatok típusait mutatjuk be. Megtudhatja továbbá azt is, hogy miként használjuk fel ezen adatokat.

Regisztráció / Weboldalon keresztül történő kapcsolatfelvétel
Az adatkezelés célja többletszolgáltatás nyújtása és kapcsolatfelvétel. Az adatkezelés az Ön hozzájárulásának visszavonásáig történik. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben, illetve internetes regísztrációját visszavonhatja közvetlenül a weblap felületéről is. Az adatok törlése az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásakor történik meg. Ön bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez történő hozzájárulását a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben. Az adatok megismerésére jogosultak az adatkezelő és alkalmazottai. Az adatok tárolási elektronikus úton történik. A személyes adatok módosítása vagy törlése a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezdeményezhető e-mailben, telefonon vagy levélben.

Az alábbi személyes adatok megadása feltétlenül szükséges az adatbázisokban történő azonosítás és a kapcsolattartás miatt:

Regisztráció

·Név

·Jelszó

·Felhasználónév

·Email cím

Szállítási / Számlázási adatok

·Vezetéknév

·Keresztnév

·Irányítószám

·Város

·Utca, házszám

·Telefon

Az Ön, mint felhasználó, adatkezelési hozzájárulását a weboldalon található és kifejezetten erre szolgáló üres checkbox szándékos kipipálásával teheti meg.

Kapcsolat
Amennyiben a weblapon található „Kapcsolat” menüpont segítségével ír nekünk, megkérjük, hogy adja meg nevét és e-mail címét, hogy válaszolni tudjunk kérdéseire vagy észrevételeire. Kívánsága szerint további információkat is megadhat.

Céges kommunikációhoz tartozó e-mail értesítések (hírlevelek)
Ha vállalati híreket szeretne kapni a Csapkirály Webáruház kommunikációs csapatától, adja meg nevét és e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni az erről szóló értesítéseket.

Kérdőívek és felmérések
Esetenként megkérhetjük weboldalunk látogatóit, hogy tevékenységeikkel, véleményükkel és érdeklődési körükkel kapcsolatban online felméréseket vagy közvélemény-kutatásokat töltsenek ki. Ezek a felmérések segítenek az Ön igényeinek még jobb kiszolgálásában, illetve az oldal használhatóságának javításában. Előfordulhat, hogy a felmérések kitöltéséhez elkérjük nevét és e-mail címét. Weboldalunk esetleges felméréseiben való részvétellel kapcsolatban semmilyen személyes adatot nem tartunk meg, kivéve, ha Ön ehhez külön hozzájárul.

A cookie-król szóló irányelv
A legtöbb vállalathoz hasonlóan a Csapkirály Webáruház cookie-kat és más hasonló technológiákat („cookie-k”) használ a webhelyein a felhasználók online élményének támogatására és növelésére. Ha többet szeretne megtudni a Csapkirály Webáruház cookie-król szóló irányelveiről, kattintson ide

Megosztott adatok
Nem adunk el, és más módon sem adunk ki honlapunk látogatóira vonatkozó személyes információt, kivéve az alább ismertetett módon. A weboldalunk látogatói által megadott adatokat kiadhatjuk olyan szolgáltatók számára, akik a mi megbízásunkból nyújtanak szolgáltatásokat. Ezen szolgáltatók szerződéses korlátozások alapján csak olyan módon használhatják fel vagy adhatják ki az adatokat, amely a megbízásunkból nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez, vagy a jogszabályi előírásoknak való megfeleléshez szükséges. Kiadhatjuk továbbá az adatait, ha (I) törvény vagy jogi eljárás erre kötelez bennünket, (II) rendvédelmi szerveknek vagy egyéb kormánytisztviseloknek, vagy (III) ha úgy ítéljük meg, hogy az adatok kiadása fizikai kár vagy anyagi veszteség megelőzése céljából, illetve vélt vagy tényleges törvényellenes tevékenység kivizsgálása kapcsán szükséges vagy helyénvaló. Fenntartjuk a jogot, hogy átadjuk az Önre vonatkozó, rendelkezésünkre álló adatokat abban az esetben, ha a vállalatot vagy annak eszközeit teljesen vagy részben értékesítjük vagy átruházzuk. Amennyiben sor kerül a fent említett eladásra vagy átruházásra, ésszerű erőfeszítéseket teszünk annak biztosítására, hogy az új adatbirtokos is a jelen Adatvédelmi irányelvekkel összhangban használja fel az Ön által a jelen honlapon megadott személyes adatokat.

Tarhely- és szerver szolgáltatás
Az Ön által megadott adatokat a tárhelyszolgáltató által üzemeltetett szerver tárolja. Az adatokhoz csak munkatársaink, illetve a szervert üzemeltető munkatársak férhetnek hozzá, de mindannyian felelősséggel tartoznak az adatok biztonságos kezeléséért. Az adatkezelés célja a weboldal működésének biztosítása. A tárhelyszolgáltató által kezelt adatok köre az érintett által megadott személyes adatok. Az adatkezelés a weboldal működésének végéig, illetve a weboldal működtetője és a tárhelyszolgáltató közötti szerződéses megállapodás szerint történik. Ön, mint érintett személy, szükség esetén a tárhelyszolgáltatót megkeresve is kérheti adatai törlését. Az adatkezelés jogalapja az Ön, mint érintett személy, hozzájárulása, illetve jogszabályon alapuló adatkezelés.A Web tárhely szolgáltató adatai:Intrex-Hosting Kft., székhely / levelezési, postai cím:8000 Székesfehérvár, Nyitrai u 49./4., telefon:+36 1 987 6859,e-mail: info@intrex.hu.

Könyvvizsgáló:

MINOR Kft.
1047 Budapest, Deák Ferenc utca 23. fsz. 3.

Továbbított adatok
A jelen weboldalon gyűjtött személyes adatokat továbbíthatjuk más olyan országokba, ahol üzleti tevékenységet folytatunk, de ezt kizárólag a fentiekben ismertetett célokból tesszük. Ha továbbítjuk az Ön adatait más országokba, akkor az itt feltüntetett módon védjük azokat, kivéve, ha a vonatkozó törvények másként rendelkeznek. A Csapkirály Webáruház hatályba léptette azokat a kötelező érvényű vállalati szabályokat, amelyek azt szabályozzák, hogy hogyan kell kezelnünk az Európai Unió lakosságának személyes adatait. Ha többet szeretne megtudni a Csapkirály Webáruház kötelező érvényű vállalati szabályairól, tekintse át a "A Csapkirály Webáruház elkötelezettsége a személyes adatok védelme iránt" szekciót.

Hivatkozások más oldalakra
Az Ön kényelme és tájékoztatása céljából megadhatunk más weboldalakra mutató hivatkozásokat is. Ezek az oldalak saját adatvédelmi nyilatkozattal rendelkezhetnek, ezért javasoljuk, hogy tekintse azt át bármely hivatkozott weboldal meglátogatásakor. Nem vállalunk felelősséget a hivatkozott oldalak tartalmáért vagy az oldalak bármilyen használatáért.

Gyermekek adatvédelme
Jelen weboldal nem a 14 év alatti gyermekek számára készült, és szándékosan nem gyűjtünk személyes adatokat a weboldalt látogató 14 év alatti gyermekektöl. Ha tudomásunkra jut, hogy véletlenül személyes adatokat kaptunk egy, a honlapot meglátogató 14 év alatti gyermektől, akkor ezen adatokat töröljük nyilvántartásainkból.

Hogyan védjük a személyes adatokat
Adminisztratív, műszaki és fizikai módszerekkel védjük a jelen weboldalon megadott személyes adatokat a jogosulatlan megszerzés, felhasználás, módosítás vagy törlés ellen. SSL (secure socket layer) technológiát alkalmazunk az Ön által a jelen weboldalon megadott személyes adatok biztonsága érdekében

Az adatvédelmi nyilatkozat frissítése
Az online adatkezelési gyakorlatunkban bekövetkező változások miatt előfordulhat, hogy a jelen adatvédelmi nyilatkozatot előzetes értesítés nélkül időközönként frissítjük. A weboldalon közzétett jól látható értesítéssel hívjuk fel figyelmét az adatvédelmi nyilatkozatunkban bekövetkezett jelentős változásokra, illetve a nyilatkozat felső részén feltüntetjük az utolsó frissítés dátumát is.

Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, vagy ha szeretné, hogy frissítsük az Önre vagy preferenciáira vonatkozó adatokat, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi módon:

· 

·Látogasson el a"Kapcsolat"űrlapra,

·Küldjön e-mailt az csapkiraly@gmail.com elektronikus postafiókba,

·Hívjon bennünket a +3620 356 6490 / +3670 418 00 52 telefonszámon, vagy

·Írjon nekünk az alábbi címre: 1147 Budapest Czobor utca 33/B.

MOBIL ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

(Milyen mobil adatokat gyűjtünk, és hogyan használjuk fel ezeket?)

Az általunk gyűjtött, személyes azonosítást lehetővé tevő adatok (pl. név, e-mail cím) csak azokat az adatokat tartalmazzák, amelyeket Ön megoszt velünk. Bizonyos alkalmazások például kérhetnek ilyen jellegű információkat ahhoz, hogy kérésére telefonon vagy e-mailben kapcsolatba léphessünk Önnel. Ön dönti el, hogy mit, hogyan és mikor kíván megosztani.

Ha bármilyen helymeghatározást lehetővé tevő készüléket vagy alkalmazást használ, akkor a tartózkodási helyére vonatkozó adatokat küldhet nekünk. A Csapkirály Webáruház nem tárolja, és az Ön által kért szolgáltatás nyújtásán kívül semmilyen más célra nem használja fel ezen adatokat. Egy mobil készülék például GPS adatok segítségével keresi meg az Ön által kért legközelebbi éttermet. A helymeghatározás engedélyezve van, Ön pedig ellenőrzés alatt tarthatja, és bármikor kikapcsolhatja ezeket a szolgáltatásokat.

A webes mobil alkalmazások cookie-kat, adatgyűjtő jeleket vagy más módszereket használhatnak a böngészési élmény testreszabása érdekében. Bővebb információért tekintse meg a Csapkirály Webáruház Webes adatvédelmi irányelveit!

Néhány mobil alkalmazás a Google Analytics (vagy más hasonló eszköz) alkalmazásával segít nekünk abban, hogy még jobb szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztése, valamint a mobil alkalmazások átdolgozása révén. Az ily módon begyűjtött adatok nem alkalmasak arra, hogy a Csapkirály Webáruház azonosítsa Önt. Arra azonban alkalmasak, hogy név nélkül megtudjuk, mely szolgáltatásokat és funkciókat használja Ön a legtöbbet az alkalmazáson belül, milyen típusú eszközt és hardvert használ, mely országban és milyen nyelven tölti le a tartalmat.

A harmadik felek – pl. közösségi oldalak, mint a Facebook és a Twitter – által nyújtott szolgáltatások igénybe vételét az adott szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatai szabályozzák. A Csapkirály Webáruház nem gyűjti és nem tárolja a fenti szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges bejelentkezési adatait vagy más, személyes azonosítást lehetővé tevő információkat, ám a munkamenetre vonatkozó adatokat vagy cookie-kat tárolhatjuk.

Hogyan használjuk fel a begyűjtött mobil adatokat
Az adatokat az alkalmazás nyújtotta élmény személyre szabásához, illetve az általános felhasználói élmény növeléséhez használjuk fel, beleértve az új termékek, szolgáltatások és funkciók fejlesztését. Az adatokat ezen kívül ügyféltámogatás nyújtásához, illetve, szükség esetén felhasználói fiókjának regisztráláshoz és kezeléséhez is felhasználjuk. Az Ön által megadott adatok segítségével szolgáltatásaink frissítéséről is értesíthetjük Önt.

Az Ön által megadott adatokat az Ön által kért vagy jóváhagyott szolgáltatás(ok) teljesítéséhez vagy tranzakció(k) végrehajtásához is felhasználhatjuk. Ha például egy mobil e-kereskedelmi alkalmazáson keresztül hagy jóvá egy vásárlást, az Ön által megadott adatok alapján állítjuk ki Önnek a számlát és szállítjuk ki a terméket.

A mobil adatok megosztása
Csaptelep Webáruház nem adja ki a begyűjtött adatokat harmadik feleknek, kivéve az alábbi eseteket:

·A Csapkirály Webáruház kiadhat bizonyos személyes adatokat olyan külső partnereknek, akik a mobil felhasználói élményhez nélkülözhetetlen szolgáltatások nyújtásával foglalkoznak.

·Minden kérés a mobilszolgáltató hálózatán megy keresztül, ezért a szolgáltató hozzáférhet az adatokhoz. Bővebb információért tekintse meg a mobilszolgáltató adatvédelmi irányelveit.

Bizonyos mobil készülékek, szolgáltatások vagy gyártók lehetővé teszik, hogy Ön kapcsolatba lépjen másokkal és megossza velük adatait. Elofordulhat például, hogy Ön egy Csapkirály Webáruház mobil alkalmazásról akar tweetelni vagy feltölteni valamit a Facebookra. Bővebb információért tekintse meg a mobil készülék gyártójának, illetve a mobil termék vagy alkalmazás fejlesztojének adatvédelmi irányelveit.

A CSAPKIRÁLY WEBÁRUHÁZ ELKÖTELEZETTSÉGE A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME IRÁNT

Bevezetés
A Csapkirály Webáruház tiszteletben tartja az egyének személyes adatait, és elkötelezett amellett, hogy a személyes adatokat felelősségteljesen, mindig a hatályos törvényeknek, valamint „A Csapkirály Webáruház elkötelezettsége a személyes adatok védelme iránt” (az Elkötelezettség) című alább ismertetett dokumentumnak megfelelően kezelje. Az Elkötelezettség azokat a cégen belüli irányelveket foglalja össze, amelyek az Európai Adatvédelmi Irányelv,GDPRvagy azokkal egyenértékű tagállami törvény hatálya alá eső személyes adatok kezelésére vonatkoznak.

Az Elkötelezettség meghatározza a személyes adatok Cégcsoporton (a Csapkirály Webáruház minden teljes vagy részleges tulajdonú divíziója) belüli, esetlegesen határokon átívelő továbbításának jogi alapját. Továbbá ezen kívül, a Csaptelep Webáruház a hatályos törvényeknek megfelelően a személyes adatokat a Cégcsoporton kívüli harmadik feleknek is továbbíthatja. Ahol alkalmazható, a Csapkirály Webáruház az Elkötelezettségnek megfelelően kezeli a személyes adatokat, kivéve, ha ez a helyi jogszabályok szigorúbb előírásaival ütközne, amely esetben a helyi jogszabályok alkalmazandók, érvényesítendők.

Személyes adatok feldolgozása - A Csapkirály Webáruház a személyes adatok feldolgozása során az alábbi alapelveket követi:

Méltányosság: a Csapkirály Webáruház a személyes adatok feldolgozása során mindig méltányosan és törvényesen jár el.

Cél: a Csapkirály Webáruház a személyes adatok feldolgozását a Csapkirály Webáruház speciális, törvényes céljainak teljesítésére korlátozza. A Csapkirály Webáruház csak olyan feldolgozást hajt végre, amely összeegyeztethető ezekkel a célokkal, hacsak a Csapkirály Webáruház nem szerezte meg az egyén egyértelmű beleegyezését az ettől eltérő eljárásmódra vonatkozóan.

Általánosságban véve, a Csapkirály Webáruház az alábbi esetekben dolgozza fel a személyes adatokat:

·amennyiben a Csapkirály Webáruháznak olyan törvényes érdekei vannak, amelyek igazolják a feldolgozás szükségességét;

·amennyiben a feldolgozás a Csapkirály Webáruház és az egyén között fennálló jogi kapcsolat fenntartása vagy teljesítése érdekében szükséges;

·amennyiben a feldolgozást az alkalmazandó jog, jogszabályok vagy kormányzati hatóságok által a Csapkirály Webáruházzal szemben elrendelt kötelezettségnek való megfelelés teszi szükségessé;

·amennyiben az egyén vagy más személy életét, egészségét vagy biztonságát fenyegető kivételes helyzetek állnak fenn; vagy

·az alkalmazandó jog szerint az egyén szabad akaratából egyértelmű és tájékozott beleegyezését adta.

Ha a Csapkirály Webáruház megkapta az egyén beleegyezését, akkor a Csapkirály Webáruház eljárást biztosít arra, hogy az egyéneknek az alkalmazandó jog szerint bármikor lehetőségük legyen díjmentesen visszavonni beleegyezésüket.

Arányosság: a Csapkirály Webáruház a személyes adatok feldolgozását olyan információkra korlátozza, amelyek helytállóak, relevánsak és a Csapkirály Webáruház általi összegyűjtés és használat céljaihoz képest nem túlzóak. A Csapkirály Webáruház ezenfelül minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a birtokába jutó személyes adatokat az e célokhoz minimálisan szükséges mértékre korlátozza.

Az információk minősége: a Csapkirály Webáruház minden lehetséges lépést megtesz, hogy a személyes adatok pontosak és naprakészek legyenek, és a személyes adatokat csak addig őrzi meg, amíg az összegyűjtés és használat céljainak teljesítése érdekében szükség van rájuk. A megőrzési követelményeknek történő megfelelést követően a Csapkirály Webáruház törli vagy ezeket a személyes adatokat anonimizálja.

Átláthatóság: amennyiben az alkalmazandó jog megköveteli, a Csapkirály Webáruház tájékoztatást ad az adatgyűjtés időpontjában vagy az összegyűjtéstől számított elfogadható időn belül a Csapkirály Webáruház azonosságáról; a személyes adatok feldolgozásának céljairól és természetéről; a címzettekről és az esetlegesen a határokon átívelő adattovábbításokról; a személyes adatok forrásáról/forrásairól; arról, hogy az egyének miként gyakorolhatják jogaikat a személyes adatok tekintetében, valamint a méltányos feldolgozás biztosításához szükséges további magyarázatokról. Amennyiben a Csapkirály Webáruház az interneten keresztül vagy más elektronikus eszköz útján gyűjt személyes adatokat, akkor a Csapkirály Webáruház könnyen elérhető adatvédelmi figyelmeztetést helyez el ezeket a feltételeket illetően.

Titoktartás: a Csapkirály Webáruház megőrzi a birtokában lévő személyes adatok titkosságát, kivéve, ha a közzétételt egy alkalmazandó operatív vagy jogi követelmény teszi szükségessé. Ez a kötelezettség érvényben marad azután is, hogy az egyénnel való kapcsolat megszűnt.

Biztonság: a Csapkirály Webáruház arra törekszik, hogy a megfelelő technikai és szervezeti intézkedésekkel, valamint a tisztességesség, titkosság, biztonság és hozzáférhetőség biztosítása révén megóvja a személyes adatokat.

Személyes adatok megosztása és/vagy továbbítása - A Csapkirály Webáruház az alábbi körülmények között oszthatja meg vagy továbbíthatja a személyes adatokat:

·A személyes adatokat a Csapkirály Webáruház a fent meghatározott célokra megoszthatja a Cégcsoporton belül, feltéve, hogy a Cégcsoport személyes adatokat feldolgozó szervezeti egysége betartja jelen kötelezettségvállalást.

·A hatályos törvények függvényében a Csapkirály Webáruház a személyes adatokat a Csapkirály Webáruház részére szolgáltatást végző harmadik feleknek továbbíthatja. A harmadik felek a személyes adatokat kizárólag a meghatározott szolgáltatás teljesítéséhez szükséges célokra használhatják fel, és az adatokat a jelen kötelezettségvállalásban meghatározott irányelveknek és a Csapkirály Webáruház utasításainak megfelelően globálisan továbbíthatják, beleértve egy releváns adattovábbító mechanizmust. A Csapkirály Webáruház megbízható harmadik feleket választ ki, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az új beszállítói kötelezettségek biztosítsák a személyes adatok feldolgozását és biztonságát a jelen kötelezettségvállalás és az alkalmazandó törvények szerint.

·A Csapkirály Webáruház további harmadik feleknek is kiadhat bizonyos személyes adatokat, ha a törvény erre kötelezi, a Csapkirály Webáruház törvényes jogainak védelmében vagy szükséghelyzetben, harmadik személy egészségének vagy biztonságának veszélyeztetése esetén.

·Személyes adatokat harmadik feleknek kutatási és/vagy promóciós célokra csak az érintett személy hozzájárulásával adjuk át, ha a törvény kötelez erre.

Érzékeny személyes adatok feldolgozása
Érzékeny személyes adatok feldolgozása és/vagy továbbítása esetén a Csapkirály Webáruház tájékoztatja az érintett személyt a feldolgozásról és/vagy továbbításról, és ha a törvény az adott személy kifejezett hozzájárulását kéri az adatok feldolgozásához és/vagy továbbításához.

Adatvédelmi program
A Csapkirály Webáruház az Elkötelezettségnek és a vonatkozó törvényeknek való megfelelés biztosítása érdekében olyan adatvédelmi gyakorlatokat vezethet be, mint az adatvédelmi vezetői hálózat kijelölése, oktató és tudatosságnövelő programok, az események esetén alkalmazandó protokollok, adatvédelmi értékelések, audit rutinok és egy úgynevezett "Privacy by Design" módszer a folyamat- és rendszerfejlesztéshez.

Egyéni jogok
Az az egyén, aki a Csapkirály Webáruház számára megfelelően meghatározta személyazonosságát, a Csapkirály Webáruház birtokában lévő személyes adatai tekintetében az alábbi jogokat gyakorolhatja:

·A tájékoztatás kéréshez való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet tőlünk, hogy cégünk milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

·A zároláshoz való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

·Hozzáférés / adat hordozhatóság: ha a helyi törvények előírják, a Csapkirály Webáruház hozzáférést biztosít a Csapkirály Webáruház birtokában lévő személyes adatokhoz, beleértve a személyes adat forrására vonatkozó információkat, valamint a Csapkirály Webáruház és a címzettek vagy címzettek azon kategóriái által végzett adatfeldolgozás céljaira vonatkozó információkat, amelyekkel e személyes adatokat közölték.

·Javítás és törlés: a nem teljes, pontatlan vagy fölösleges személyes adatok javítására vagy törlésére vonatkozó érvényes kéréseket teljesítjük, azzal a kivétellel, hogy a törlés nem végezhető el, ha a Csaptelep Webáruház és az egyén közötti szerződéses viszony, jogi vita vagy egyéb, törvény által előírt megőrzési követelmény az adatok megőrzését írja elő.

·Ellenvetések: a Csapkirály Webáruház felfüggeszti a személyes adatok feldolgozását, ha az adott személy ellenvetését a hatályos törvények igazolják, például ha az adatok feldolgozása az egyén életét vagy egészségét veszélyezteti. Az egyén élhet tiltakozáshoz való jogával olyan döntések esetén is, amelyeket kizárólag a személyes adatok automatizált feldolgozása útján hoztak meg, és amelyek olyan jogi hatásokat váltanak ki, amelyek jelentős mértékben érintik a kapcsolódó egyéneket, kivéve, ha a döntést kifejezetten az egyén kérte, vagy amikor a feldolgozás a Csaptelep Webáruház és az egyén között fennálló jogi kapcsolat fenntartása vagy teljesítése érdekében szükséges. Az utóbbi esetben az egyén kinyilváníthatja véleményét az automatizált döntésről. Ha a hatályos törvények lehetővé teszik, az egyén élhet tiltakozáshoz való jogával, ha a Csapkirály Webáruház a személyes adatokat marketingcélokra használja fel.

·Panaszok: bármely olyan egyén, aki a jelen kötelezettségvállalás egy a Csapkirály Webáruház általi be nem tartásából eredően szenvedett kárt, panaszt nyújthat be a Csapkirály Webáruház alábbi elérhetőségeinek valamelyikén: e-mail: csapkiraly@gmail.com, telefon: +3620 356 6490 postacím: 1147 Budapest Czobor utca 33/B.

·Végrehajtás: az az egyén, aki a törvénytelen adatfeldolgozás, illetve a vonatkozó adatvédelmi törvények vagy az Elkötelezettség megszegése miatt szenved kárt, az elszenvedett kárért kártérítésre jogosult a Csapkirály Webáruház azon európai unióbeli (EU) szervezeti egységétől, amely a személyes adatokat továbbította. Az egyén a vonatkozó jogszabályok és a jelen kötelezettségvállalás által biztosított jogait közvetlenül a személyes adatokat továbbító EU-beli a Csapkirály Webáruház területén illetékes megfelelő bíróságokhoz vagy más igazságügyi hatóságokhoz fordulva érvényesítheti, és az illetékes adatvédelmi hatóságnál (Magyarország vonatkozásában az adatvédelmi felügyeleti szerv a NAIH, azaz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. www.naih.hu) közigazgatási jogorvoslatért is folyamodhat. Amennyiben a helyi jogszabályok lehetővé teszik, a Csapkirály Webáruház a jogviták rendezésének alternatív mechanizmusait kötheti ki.

Együttműködés a felügyelő hatóságokkal
A Csapkirály Webáruház együttműködik minden olyan szabályozó hatósággal, amelynek felelősségi köre alá tartozik a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok felügyelete, és alapos okkal kérdőjelezi meg a Csapkirály Webáruház által a személyes adatok feldolgozásában alkalmazott eljárást. A Csapkirály Webáruház ezen felül teljesíti e hatóságok jogilag kötelező érvényű határozatait bármely, a jelen kötelezettségvállaláshoz kapcsolódó kérdésben.

Az elkötelezettség változtatásai
A Csapkirály Webáruház  fenntartja a jogot arra, hogy az Elkötelezettséget szükség szerint módosítsa. A Csapkirály Webáruház szükség esetén elküldi a módosításokat az illetékes adatvédelmi hatóságnak, és a hatályos módosításokat azonnal megjeleníti a Csapkirály  Webáruház  EU weboldalain.